Luxe villa’s op dit prachtige park omgeving Moliets.

Heerlijk bijkomen aan de kust van Frankrijk in een Luxe villa aan zee. De villa is te boeken in verschillende samenstellingen voor 6, 8, 10, en 12 personen. Met prive zwembad wie wil dat nu niet? En de bosrijke omgeving maakt het zeer aangenaam vertoeven. De gemeente Moliets is bekend om de moie golfbaan aan zee. Wandelen over de promenade waar de boetiekjes op u wachten. Pak een terrasje bij een cafeetje of een heerlijke maaltijd aan de Franse kust.

Meer over Villa’s Club Royal La Prade.

Alleen de witte stranden maken het al tot een perfect verblijf. Maar ook de bossen met veel wandel en fietspaden zijn een leuke bezigheid. Het vakantiepark heeft in amerikaanse stijl gebouwde Villa's. Half vrijstaand geplaatst zodat u voldoende privacy heeft. Alle vakantie Villa's hebben een eigen zwembad en een parkeerplaats. Op het park is er nog een groot zwembad en speeltuin bij ons hotel waar u natuurlijk gebruik van kan maken.

Op circa 700 meter beginnen de witte zandstranden aan de Atlantische Oceaan. En ook dichtbij de winkeltjes en het restaurant van de plage. U heeft een ruime woonkamer met open haard televisie en slaapbank (verschilt per verblijf). De keuken is zeer goed uitgerust een aantal zaken die u in de keuken vind zijn de afwasmachine, wasmachine, wasdroger, diepvries, een oven en een magnetron. Het aantal slaapkamers varieert natuurlijk ook per verblijf. Er kunnen twee persoons bedden staan, maar ook 1 persoons.

Meer in de streek van Moliets

Moliets vindt u in het zuiden van de streek les Landes op ongeveer 65 kilometer van Biarittz. Kenmerkend voor deze regio zijn de uitgebreide pijnoom bossen, de grote witte zandstranden en het heerlijke zachte klimaat. De oceaan trekt als vakantiegangers surfers, zwemmers, en zon aanbieders. Op de meeste stranden zijn er het hele seizoen strand wachten aanwezig. Ook zijn er speciale beach volleybal velden waar u gratis gebruik van kunt maken. Naast talloze sportieve actieviteiten bruist de regio in de zomer van de vele muziek, theater en andere culturele voor stellingen. De cullinaire specialiteiten van de regio ontdekt u in de restaurants in de dorpen. Heerlijke streekwijnen gaan erbij gepaard. U maakt kennis met een prachtige regio van de Franse kust waar veel te doen en te ontdekken valt. Meer van dit soort vakantieparken vind u op de Zoeken en Boeken pagina van onze website.