Parc Les Etoiles

Het vakantiepark is gelegen nabij het dorpje Blaimont. Er zijn verschillende vakantie chalets te huur om een vakantie door te brengen. U kunt er met 2 personen 4,6 of 8 op vakantie gaan. De vakantiehuisjes zijn tegen een helling gebouwd en het vakantiepark is circa 28 ha groot. U heeft veel privacy doordat de huisjes vrijstaand zijn. Ook de rivier de maas is dicht in de buurt zo bent u snel bij de rondvaartboot. Hieronder vind u alle informatie over de vakantie chalets en de beschikbaarheid en prijzen.

Op het vakantiepark Ardennen

Het vakantiepark biedt u een aantal voorzieningen. U kunt terecht in het restaurant waar u een heerlijke maaltijd kan nuttigen. Ook het terras biedt u een aangenaam uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. Wat dacht u van een broodjes en catering service en een wasserette. Op sportief gebied is er ook van alles te doen. Een potje tennis spelen op de baan, even een baantje trekken in het zwembad, of de speeltuin in met de kids. In de zomer maanden wordt u door het animatie team bezig gehouden. Nog meer Ardennen vakantiehuizen en vakantieparken op de Zoeken en Boeken pagina van onze website.

Met 2 personen.

Het interieur kan verschillen per vakantiehuis. De 2 persoons accommodatie Etoile is vrijstaand en biedt u circa 40m2. Met in de woonkamer een zit en eethoek en een televisie. En voor de sfeer een gezellige electrische deco open haard. De keuken is compleet met een magnetron. De slaapkamer is voorzien van twee boxspring bedden met dekbedden en kusens. Een eenvoudige badkamer met wastafel een douce en toilet. De verwarming is electrisch en de wifi is aanwezig (250mb gratis). Op de veranda staat het tuin meubelair klaar voor u. Een kinderbed en stoel kunnen geplaatst worden. 1 auto bij het vakantiehuisje toegestaan.

Met 4 personen.

De vier persoons chalet lijkt op de twee persoons maar heeft twee slaapkamers. Wederom zijn er boxspring bedden geplaatst met dekbedden en kussens. Heerlijk vrijstaand gelegen in de zeer mooie omgeving van de maas. Genieten van een drankje in de zithoek en een maaltijd aan de eettafel. Ook de keuken is goed uitgerust met de magnetron en keukengerij. Badkamer met douce en toilet en een wastafel. Electrische verwarming en gedeeltelijk gratis wifi. Het tuin meubilair staat op de veranda om heerlijk te genieten van de omgeving. Kinderstoel en bedje kunnen bij geplaatst worden. 1 auto bij het vakantie chalet toegestaan.

Met 6 personen.

Een ruim vakantiechalet voor 6 personen met drie slaapkamers. Genaamd La Lune vrijstaand in de natuurlijke omgeving met circa 54m2 vakantie plezier. Woonkamer met zit en eet hoek en een televisie. De electrische verwarming maakt het zeer aangenaam op een koude dag. En voor de sfeer is er een electrische open haard aanwezig. De keueken heeft een magnetron en meer keukengerei. De bedverdeling is 2 slaapkamers met 1persoons boxspringbedden en 1 slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een douce en een toilet en een dubbele wastafel. De wifi is gedeeltelijk gratis (De eerste 250mb) Buiten is er weer het nodige tuin meubelair en natuurlijk het formidabele uitzicht. Een kinderbedje is niet mogelijk in deze accommodatie de kinderstoel kan wel op aanvraag. Er kan 1 auto bij de accommodatie geplaatst worden.

Met 8 personen.

La Terre is een vrijstaand chalet van ong. 65 m2, en is geschikt voor 6 volwassenen + 2 kinderen. De woonkamer heeft een zit- en eethoek met een flatscreen-tv, een slaapbank voor twee personen en een sfeerhaard. Er is een complete keuken met magnetron en vaatwasser. U beschikt over drie slaapkamers met ieder twee boxspringbedden. Een slaapkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en toilet. Het huis is elektrisch verwarmd en er is gratis WIFI (de eerste 250 MB). Buiten is er een veranda, overdekt terras, tuinmeubilair en zonwering aanwezig. Het is niet mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen. Kinderstoel alleen op aanvraag. Er is ruimte voor maximaal 1 auto bij de accommodatie.

In de omgeving van het vakantiepark.

Zeker is er wat te doen in de omgeving van het vakantiepark. Breng een bezoek aan de welbekende stad Dinant en bezoek de citadel. Ook kunt u hier een leuke rondvaart maken en genieten van de omgeving. in Dinant zijn er veel terrasjes die meestal druk bezocht worden in de weekenden. Ook de stad Namen is een bezoekje waard. U wandelt door de straatjes van Namen en waant u terug in de tijd. Verder zijn er diverse sporten te beoefenen zoals klimmen, wandelen in alle rust, fietsen, en kajakken op de Lesse. De wandel en fiets routes beginnen dichtbij het vakantiepark. Diverse musea zijn ook te bezoeken. Een rit in de stoomtrein door de natuur van de Ardennen door de drie valleien. Bezoek de grotten van Han waar ook een wildpark bij zit daar heeft u zeker een volle dag plezier. Veel kloosters en kastelen in deze streek of bezoek de Abdij van leffe.