Vakantielanden

Geplaatst op

Vakantielanden in Europa

Het is zeker goed op vakantie gaan in de Europese vakantielanden. Per vakantieland kunt u algemene informatie bekijken over het land. Op onze voorpagina zijn de vakantie accommodaties te boeken in geheel Europa. De meest populaire vakantielanden voor een autovakantie zijn Frankrijk België Nederland en Duitsland. De opkomende vakantielanden zijn gelegen in het avontuurlijke Scandinavië. Met Denemarken Zweden en Noorwegen als zeer prettige landen om van de natuur te genieten. De warme vakantielanden zoals Spanje zuid-Frankrijk Italië Kroatië blijven ook bezoekers trekken. Oostenrijk Zwitserland en Tsjechië daar word de wintersport vakantie gevierd.

Een nieuw vakantieland ontdekken.

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van de vakantie landen. Zo is er ook zeer goed in de zomer in Oostenrijk vakantie te vieren. Watervallen in de omgeving van Karinthië en heldere blauwe meren. De omgeving van de Wortesee is zeker een bezoekje waard. Maar indien u Frankrijk op uw vakantie verlanglijstje heeft. Dan zijn er in de minder bekende provincies mooie bezienswaardigheden te ontdekken. Kastelen en riviertjes in de Dordogne en aan de zuid Franse kust bruisende steden. Normandië daar ontdekt u middeleeuwse gebouwen en een ongerepte kustlijn.

Scandinavië als vakantie.

Denemarken als vakantie bestemming zal u verbazen. Met de omgeving van Kopenhagen de eilanden en de Funen. Lange kustlijnen waar u heerlijk vakantie kan vieren. Iets verder over de bruggen komt u in Zweden. De natuurliefhebber heeft hier een top vakantie. Vanuit uw Zweedse vakantiehuis kunt u prima het vakantieland ontdekken. Rotsen aan de kustlijn en Stockholm als drukste stad. De duizenden meren verschillen van temperatuur. Otters elanden en grote vogelsoorten komt u tegen tijdens een wandeling. Noorwegen is een ruig vakantie gebied. Met hoogte verschillen en de fjorden is het aanzien erg fraai.

En meer vakantielanden te ontdekken.

Indien u Tsjechië wilt bezoeken als vakantie. Dan heeft dit vakantieland veel te bieden. Niet alleen de hoofdstad Praag is een leuk uitje. Neem het plaatsje Český Krumlov dat 1 grote bezienswaardigheid is. Veder is het lipno meer een erg mooi gebied.