Vakantieland Zweden

Geplaatst op

Een vakantie in Zweden puur natuur in alle rust.

Echt genieten van de betoverende natuur in de directe omgeving van uw vakantiewoning Zweden. De bungalows in het noorden bevinden zich in een wildernis met wilde rivieren hoge berg toppen en hoogvlakten in het Zweedse Lapland. De omgeving van een vakantiewoning Zweden in het zuiden een golvend terrein en lange stranden en, in het oosten en westen de lange kustlijn en zeer grote meren.

Informatie Zweden.

Rust en ruimte in overvloed in dit schitterende vakantieland waar u optimaal kan genieten van de Zweedse natuur. Een vakantieland waar u nog uren kan wandelen zonder iemand tegen te komen. Wilde dieren spotten zoals de elanden herten otters roofvogels eekhoorns enz. De vakantiehuizen zijn veelal eenvoudig ingericht maar wel met alle benodigdheden voor een aangenaam vakantie verblijf in alle rust. De vakantiehuisjes staan meestal in de buurt van een meer waar in de zomer de water temperatuur zeer aangenaam is om even te zwemmen. Ook voor de visser is dit het ultieme vakantieland per gebied kunt u meestal een vergunning krijgen. Ook vind u door heel zweden op speciale plekken vuurplaatsen waar u gebruik van kan maken om wat eten klaar te maken. Op onze zoek pagina vind u de leukste vakantiehuisjes in Zweden.

Nationale parken Zweden.

Een bezoek aan 1 van de veele nationale parken en natuurreservaten mag u zeker niet vergeten tijdens uw vakantie in Zweden. De hoogste status die een natuurgebied in Zweden kan krijgen is die van een Nationaal Park. De natuur parken worden perfect onderhouden en er wordt zeer streng toezicht gehouden door de boswachters. Houd u dan zeker aan de regels geen rommel achter laten en de natuur niet verstoren zijn de bekendste regels.

Enkele Nationale parken:

Abisko, Ängsö, Björnlandet, Blå Jungfrun, Dalby Söderskog, Djurö skärgård, Färnebofjärden, Fulufjället, Garphyttan, Gotska Sandön, Sarek, Skuleskogen, Söderåsen, Stenshuvud, Stora Sjöfallet, Store Mosse, Tiveden, Töfsingdalen, Tresticklan, Tyresta, Vadvetjåkka, Hamra, Haparanda Skärgård, Kosterhavet, Muddus, Norra Kvill, Padjelanta, Pieljekaise, Sånfjället