Vakantieland Portugal

Geplaatst op

Bungalows/vakantiehuizen te huur in Portugal.

Op vakantie naar zon, zee, strand, maar ook een rijke cultuur en een prachtig binnenland om te ontdekken tijdens uw vakantie. De toeristische Algarve met de mooie kust en levendige badplaatsen blijft populair. Ook de hoofdstad Lissabon is zeker een vakantie bezoek waard. Maar wat denkt u van de mooie kastelen de ongerepte natuur de olijfbossen, hoge bergen volle wijngaarden de traditionele boerendorpen en historische steden vol monumenten… In de zomer en in de winter een ideale vakantiebestemming! Overwinteren in een vakantiehuis in Portugal en tal van mogelijkheden! Rust, ruimte en nog authentieke accommodaties in overvloed door heel Portugal. Geniet in een karakteristieke bungalow een luxe villa in de natuur of een, gunstig gelegen vakantiehuis aan zee. Maak kennis met dit prachtige land en haar gastvrije bevolking vanuit één van onze bungalows in Portugal. Maak uw keuze om uw accommodatie te vinden in het zoekmenu.

Luxe bungalows en sfeervolle landhuizen, bijzondere accommodaties in Portugal.

Op bungalowverhuur.be vind u een ruime keuze aan Vakantiewoning Portugal, van een rustiek, eenvoudiger huisje in de bergen tot een super-de-luxe bungalow, met privé zwembad en uitzicht op zee! Voor elk soort vakantie iets, want niet iedereen wil steeds hetzelfde. Wilt u even loskomen van de drukte van alledag? Ontdek het andere Portugal vanuit een landelijk gelegen bungalow of andere accommodatie,dat nog helemaal de Portugese sfeer heeft Een bijzondere ervaring is een verblijf op een 19e eeuwse Quinta, Herdade of Portugese wijnboerderij. Zoon eeuwenoud landgoed is vaak omgetoverd tot een prachtige, sfeervolle vakantieplek in traditionele Portugese stijl! Soms slaap je in een landhuis of de boerderij zelf, soms liggen er meerdere bungalows en een zwembad op het kleinschalige vakantielandgoed.

Door de landelijk ligging geniet u vaak van een prachtig panorama, op zee en bergen, glooiende vlakten waar koeien en schapen grazen, of juist heuvels met fruitbomen, wijnterrassen en olijfboomgaarden. Dat is nog eens lekker ontwaken! Je proeft de lokale sfeer en laadt jezelf weer helemaal op vanuit je vakantiehuis in Portugal. Ben je meer van de luxe bungalow of appartement aan de kust? Kies dan eens een vrijstaande bungalow of appartement op een kleinschalig vakantieresort aan zee. Of wat denkt u van een luxe golfresort! Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Portugal, zeker in het zuiden vind u een grote diversiteit aan (vaak mooi gelegen) golfbanen. Maak kennis met de golfbanen, vanuit onze appartementen, bungalows of vakantiewoning in Portugal!