Vakantieland Polen

Geplaatst op

Vakantie in Polen.

Polen is gelegen in Midden-Europa en heeft een divers landschap. Ongeveer een kwart van polen bestaat uit bossen, sommige bossen hebben een gigantische oppervlakte. De meeste bossen bestaan uit naaldbomen en ongeveer 100.000 vakantiegangers per jaar bezoeken de Poolse oer bossen. In Polen vind je veel prachtige gebouwen. Helaas zijn er met namen in de Tweede Wereldoorlog ook veel verwoest. Een aantal daarvan zijn wel weer opgebouwd. Een typische bouwstijl van de Polen zijn de traditionele houten gebouwen.

Polen grenst aan Duitsland Tsjechië Slowakije Litouwen Wit-Rusland en Oekraïne en in het noorden aan de Oostzee en aan Rusland. De hoofdstad Warschau is de grootste stad van het land met bijna 2 miljoen inwoners en zeker de moeite waard om te bezoeken. Bekijk de vakantieverblijvenin Polen.

Super goedkoop op vakantie in Polen.

Kies voor een lastminute vakantiewoning in Polen bekijk de Vakantiehuisjes met korting die online te boeken zijn. Door de veelzijdige vakantie gebieden in de verschillende regio’s van Polen is er voor iedere vakantieganger een perfecte regio. Een vakantiehuis in Polen geeft u de mogelijkheid tot heerlijke wandeltochten. Gaat u voor een vrijstaande vakantiewoning of liever op een vakantiepark. Het doel van de vakantie in Polen bepaald het type vakantiehuis en in welke regio. Gaat u voor een steden bezoek dan kunt u ook de appartementen bekijken op onze zoek pagina.

Natuur in overvloed in Polen.

Diverse natuurgebieden in Polen met circa 20 grote nationale natuurparken die u zeker moet bezoeken. De natuurparken zijn zeer verschillend van karakter van oerbossen zandduinen bergen rotspartijen en zeer oude gebieden tot aan de ijstijd toe. En ook vind u er zeer unieke wilde dieren die vrij rond lopen. In alle rust kunt u hier rondlopen over het platteland of heerlijk om een meertje. Ook de bezienswaardigheden zijn snel gevonden in Polen vanuit uw vakantiewoning.

Deel: