Vakantieland Oostenrijk

Geplaatst op

Vakantiewoningen Oostenrijk huur een chalet in Oostenrijk.

Zowel in de zomer als in de winter is Oostenrijk een perfect vakantieland. In de winter ligt er een dik pak sneeuw op het dak van uw vakantiehuis Oostenrijk en in de zomer liggen de bungalows op prachtig groene bergweiden. Typisch is de zee van ruimte rondom veel vakantiewoningen in Oostenrijk wat zeker voor gezinnen met kinderen ideaal is. Kies eens voor een vakantiehuis met kinderen, ze zullen er de tijd van hun leven beleven! Wie extra voordelig op vakantie naar Oostenrijk wilt gaan, kan ook kiezen voor een last minute vakantiehuis in Oostenrijk.

Iedere Streek zijn charme in Oostenrijk.

In Oostenrijk zijn er diverse vakantie gebieden zoals: Burgenland, Karinthië, Niederösterreich Wenen, Oberösterreich, Oost Tirol, Salzburgerland, Steiermark, Tirol en Vorarlberg. Met meer dan 2000 accommodaties een zeer gewild vakantieland. Een vakantiehuis in Oostenrijk biedt de vakantieganger prachtige landschappen, met weiden, bossen en warme meren. Afgewisseld door bergen en gletscher gebieden is er overal vrijwel te wandelen. Neemt u fietsen mee naar u vakantiehuis want er zijn schitterende tochten te maken. Bijvoorbeeld de Donau fietsroute een fietsroute langs de oevers van de Donau. Wilt u wat van de Oostenrijkse geschiedenis proeven dan is een bezoek aan Wenen een aanbeveling. Bezoek hier kastelen en Paleizen met alle bijzondere bezienswaardigheden van adel.

Winterse vakantiewoningen Oostenrijk.

Maar Oostenrijk is natuurlijk ook zeer bekend door haar perfecte skigebieden en de gezellige apres-ski. Naast de Oostenrijkse gemütlichkeit biedt dit land een grote keuze aan wintersport gebieden, en hierdoor voor ieder wat wils: enorme ski-resorts met alle faciliteiten tegenover authentieke bergdorpjes. Ski en snowboardfanaten kunnen terecht in enorme aansluitende skigebieden, terwijl er ook voor niet-skiërs voldoende te doen is: sleetochten, sneeuwschoen-tochten en prachtige wandelingen door het winterlandschap. Ook de vakantiewoningen zijn divers: van een gezellig, houten chalet tot luxueuze bungalows in resorts. Voor iedereen is een bungalow in Oostenrijk te huur.