Vakantieland Luxemburg

Geplaatst op

Vakantiewoningen Luxemburg online te reserveren.

Vakantiewoningen Luxemburg zijn natuurlijk ook online te boeken. In de stad Luxemburg vind u circa 5 accommodaties. In Vianden een vakantiewoning Luxemburg voor 4 personen. Een leuk vakantiehuisje is al snel gevonden in Luxemburg. Een leuk vakantiehuis voor 6 personen in Bourscheid aan een klein riviertje. Chalet in Wincrange voor 4 personen op een leuk plekje in de natuur. Oude gerenoveerde boerderij voor 6 personen in het dorpje Sasel. En nog een aantal uitstekende accommodaties in dit fraaie natuur gebied.

Prima vakantie vieren in een van de kleinste landen van Europa. Zeer mooie natuur met bergen en dalen riviertjes en vergezichten. Grenzend aan de Duitse Eifel en aan de Belgische Ardennen. Maak uw vakantie woning keuze in het vakantiewoning zoekmenu.

Het vakantiepark Hosingen.

Circa 15 vakantie verblijven maar wel op mooie locaties van 2 tot 9 personen. De meeste vakantiewoningen zijn gelegen op het vakantiepark in Hosingen. Het vakantiepark bevind zich op circa 500 meter hoogte aangrenzend is er een natuur gebied. Met veel faciliteiten is het goed vertoeven op het park. Een zwembad waar u heerlijk kunt liggen met een kinder gedeelte. Een midget golfbaan voor wat vertier. Het restaurant voor de inwendige mens en er is draadloos internet.

Naast het vakantiepark is er een overdekt zwembad met welness sport en div andere activiteiten. horeca gelegen op 100 m waar u als gast 2 uur p/d mag vertoeven. Voor openingstijden kijkt u even bij de beschrijving van de vakantiehuizen op het vakantiepark.

Schitterend natuur gebied in de buurt.

Met de stad Clervaux in de buurt. Die u zeker moet bezoeken tijdens uw vakantie. De terrasjes en winkeltjes in deze super toeristische plaats zijn erg leuk. De bezienswaardigheden van Clervaux zijn bijzonder om te bekijken. De wandelaar kan hier zijn tijd goed volbrengen.