Vakantieland Hongarije

Geplaatst op

Vakantie Hongarije een bijzonder vakantieland.

Circa 300 vakantiebungalow accommodaties maar wel op prachtige plaatsen door heel Hongarije. Met de toeristische trekpleister het Balatonmeer een veel bezocht vakantieland. Bekijkt u de vakantiewoning Hongarije in Hongarije

Veel mogelijk in Hongarije.

Bekijkt u ook de stadsappartementen in Boedapest eens midden in stad. Ook het beroemde opera gebouw is in de directe omgeving van de 4 appartementen. Ideaal voor een steden bezoekje aan Boedapest. Circa 15 vakantiewoningen in de omgeving van het Balatonmeer tot circa 10 personen. Maar ook een knus vakantiehuisje op kleinschalig vakantiepark voor voor 4 personen in de buurt van het Balatonmeer. Romantische op vakantie in een woning in het pittoreske Nekézseny gelegen in de regio Eger Tokaj behoort ook tot de mogelijkheden.

Luxe vakantie in Hongarije.

Vakantie ok maar dan wel met een zwembad in de buurt veel ruimte en natuurlijk wifi. Dan bekijkt u het kleine vakantiepark aan het Balatonmeer. Voor 4 6 of 8 personen vind u riante villas op het park. Ook in andere vakantie gebieden vind u luxe woningen met voorzieningen zoals een privé zwembad een open haard en zelfs omheinde vakantie verblijven.

Welke regio in Hongarije.

Heerlijk direct vanuit uw leuke vakantiewoning beginnen met ontdekken van de landschappen en de natuur in Hongarije. Met de vier natuurparken en meer dan 10.000 km wandelpaden is er zeker veel voor de wandelaar of fietser te ontdekken. Moerassen en grote steppes waar de paarden de vrije ruimte nog hebben in de regio van Puszta. In het westen van Hongarije ontdekt u de wijngaarden de grotten schitterende natuurgebieden maar zeker ook de steden zijn een bezoekje waard. Kortom u moet een keer naar een vakantiewoning in vakantie in Hongarije. Ook is het vakantieland bekent van de meer dan 250 geneeskrachtige thermaalbaden of een warm water meer zoals het zwavelhoudende meer van Heviz met eem temperatuur van circa 31 graden.