Vakantieland Groot-Brittannië

Geplaatst op

Landschappen en natuur in de Groot-Brittannië vakantiehuizen .

Onze Groot-Brittannië vakantiehuizen bungalows, cottages en boerderijen bevinden zich verspreid over het vakantieland Groot-Brittannië. Ontdek Schotland, het land van kastelen, kilts, whisky en bijzondere meren en veel bezienswaardigheden. Ontdek de bijzondere landschappen en ongerepte natuur van de Schotse Hooglanden in de Highlands. Bezoek de kastelen, groene heuvels, de schilderachtige Trossachs en prachtige meren vanuit onze vakantiehuizen in Zuid-Schotland en omgeving. Zuid Wales kent een schitterende kustlijn, heuvels en bergen, meren, bossen en valleien. Ook hier maakt u prachtige wandelingen of fiets tochten en er zijn tal van sportieve activiteiten te ondernemen vanuit uw vakantiehuisje.

Elk vakantie verblijf met charme.

Ten Noord-Oosten van Londen ligt de regio East-Anglia waar het ook goed vertoeven is. Zoekt u een vakantiehuis in Kent, de tuin van Engeland, dan heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod vakantiehuizen. Denkt u aan een citytrip Londen? Probeer dan één van onze riante appartementen in Londen. Wel zo interessant als u met meerdere mensen gaat en de kosten kan delen. Groepshuizen, cottages, landhuizen, boerderijen, en voormalige graanschuren en appartementen… U vindt het allemaal binnen ons aanbod vakantiehuizen in Groot-Brittannië.

Beleef de geschiedenis van Groot-Brittannië.

Een zeer rijke geschiedenis met legendes en zeer spannende verhalen. Eeuwenoude tradities die nog altijd in stand gehouden worden door de lokale bewoners. middeleeuwse feesten om te bezoeken en de veele historische gebouwen en prachtige museums. Bezoek een van de kastelen of kloosters met vaak fraai aangelegde Engelse tuinen. Proef de heerlijke lokale gerechten of koop de producten op een markt tijdens uw vakantie..Bekijk de vakantieverblijven in Groot-Brittannië via het zoekmenu op de voorpagina van onze website en maak uw keuze. Lees ook de waarderingen van de voorgaande vakantie bezoekers van de vakantie accommodaties in dit bijzondere culturele vakantieland.