Conciërgewoning

Ontdek deze voormalige conciërgewoning voor 5 personen.

Van een kasteel naar een volledig gerenoveerd modern vakantiehuis. De accommodatie, tegenwoordig een zeer fraai monument, bevindt zich in de linkervleugel en in de toren van het pand op de foto. Om het huis binnen te gaan steekt u de brug over. U stapt vervolgens binnen in de woonkamer en keuken. De slaapkamers bevinden zich op de verdiepingen, die toegankelijk zijn via twee draaitrappen. Afgezien van de eigenaars die in het kasteel wonen een honderd meter verderop bevindt, beschik je als enige over de volledige accommodatie. De eigenaars zullen beperkt het straatje en de brug gebruiken.

congiergewoning

Ook de omgeving heeft een fraaie uitstraling.

De stad Pepinster en zijn winkels bevinden zich op 1 km afstand. Op 6 km bevindt zich Verviers, met zijn winkels, restaurants en een leuke markt op zaterdagochtend. De omgeving biedt veel wandelmogelijkheden, zelfs te voet vanaf het huis. Op 6 km bereik je de autosnelweg naar Spa en Malmédy. Meer informatie prijzen en beschikbaarheid.