Businesshuizen

Businesshuizen zakelijk ingericht seminars vergaderingen.

Zakelijk ingestelde accommodaties of te wel Businesshuizen voor bedrijfs bijeenkomst of bedrijfsuitje. Met vergaderzaal presentatieruimte of compleet verzorgde catering een bar. De business huizen verschillen van inrichting en voorzieningen. Alles is bespreekbaar in overleg. Ook zijn deze zakelijke verblijven natuurlijk te huur voor familie of groepen. U selecteert eenvoudig Businesshuizen op de zoekpagina.

Enkele voorbeelden van zakelijke vakantiewoningen.

In het dorpje Sourbrodt in de Ardennen staat een vrijstaande Cottage voor 24 personen bioscoopzaal en vergader ruimte aanwezig en nog veel meer..In de regio van Bouillon vind u een vrijstaand landhuis voor 27 personen met jacuzzi zwembad en wellness voorzieningen. Voor 26 personen in de plaats Tenneville in de Ardennen een groot vakantiehuis met binnenzwembad sauna jacuzzi semi-professionele keuken een bar en acht slaapkamers met een eigen badkamer.

In Drenthe de plaats Borger een Business vakantiehuis voor 10 personen. Voor 18 personen in Noordwijk een vrijstaand vakantiehuis op 150 m van het strand. In Noord Brabant een 26 persoons villa aan de Oisterwijkse bossen. Op een boerderij in Sint Annaparochie Friesland kunt u logeren met 22 personen. Gelegen aan een golfbaan in Noord Brabant vind u een vrijstaand landhuis voor 26 personen. En verschillende grote zakelijke vakantiewoningen is catering mogelijk en alles bespreekbaar met de huismeester of huiseigenaar.