Bijzondere vakantiewoningen

Op vakantie naar de bijzondere vakantiewoningen.

Slapen in een boomhut een echt kasteel of een omgebouwd vliegtuig. Bij Bungalowverhuur vind u de bijzondere vakantiewoningen. Of toch de ouderwetse molen als vakantiehuis. Een oude school omgebouwd tot accommodatie. Om met een grote groep familieleden of vriendengroep vakantie te vieren. Een Mongoolse Yurt voor 4 personen is zeker een vrije manier van vakantie vieren. De omgebouwde hooiberg moet u zeker bekijken direct aan het bos gelegen met alle privacy.

Een droomvakantie in een Italiaanse trullo een kegelvormig vakantiehuis. Ontdek de verschillende bijzondere vakantiewoningen in Europa. U selecteert eenvoudig Anders dan Anders aan de linkerkant in het Bungalowverhuur zoekmenu.

Een aantal ideeën om in te overnachten.

Verblijf in deze Mongoolse Yurt in Friesland voor 4 personen. De conciërge woning in de Belgische Ardennen is ook een populair vakantie verblijf. En ook net iets anders dan anders. De Mongoolse yurt vind u ook in de Ardennen in de buurt van Houffalize voor 4 personen. Een exclusieve vakantiewoning aan het water met een aanlegsteiger in het mooie Friesland voor 6 personen.

Ook in verre vakantielanden.

Ook zeer apart een eilandwoning te huur aan het Lago Maggiore te Italie voor 4 personen. Het vakantiehuis in San Giorgio op Sicilië voor 4 personen heeft ook wel iets. Ook in Spanje omgeving Andalusië een grotwoning Guadix voor 2 personen te huur. Kortom voor iedere vakantieganger is er een vakantiewoning te vinden.