Vakantie in de Bergen

Vakantie bungalows vakantiehuizen en chalets hoog in een berglandschap.

Natuurlijk veel accommodaties in het alpen vakantie gebied met uitzonderlijk uitzicht. Kleine chalet parken hoog in de bergen zijn veel te vinden in het zoekmenu. Maar een rustig vakantiehuisje in een mooi berglandschap komt u ook tegen. Eindeloze wandelingen met bijzondere uitzichten direct vanuit uw vakantiewoning berglandschap. Kies uw vakantieland voor de leukste bergvakantie.

Sporten in de bergen.

Op vakantie in de bergen dan is er veel mogelijk natuurlijk kunt u gaan skiën mountainbiken wandelen of zelfs bergbeklimmen. in de bergen zijn veel sporten mogelijk er zijn zelfs complete sportdorpen in de bergen te vinden. Maar de rustzoeker kan hier natuurlijk ook eindeloos genieten vanaf een terrasje hoog in de bergen. Naar de Franse alpen genieten van het uitzicht en de gezonde lucht of naar Zwitserland met de oneindige wandelpaden door de bergen. Maar ook het Italiaanse berggebied is een bijzondere ontmoeting met de natuur. In Oostenrijk is het aanbod vakantie chalets groot meestal in de bergen gelegen om direct van het uitzicht te genieten.