Bewust op vakantie

Bewust op vakantie milieu vriendelijke accommodatie huren.

Bungalows en andere accommodaties waar het milieu centraal staat op de een of andere manier dus bewust op vakantie. Bijvoorbeeld met een zoutwater zwembad of gerenoveerd met duurzame materialen. Met een wilde inheemse tuin of een biologische wijngaard waar olijfolie en wijn geproduceerd word. Met een eigen energie voorziening geleverd door de natuur. Maak een bewuste vakantie keuze in het zoekmenu.

Verschillende vormen van bewuste vakantiewoningen.

Een charmante oude villa in Zuid Frankrijk met zonne-energie en een zoutwaterzwembad. Of een villa in de Toscane op een ecologisch ingericht terrein met eigen water bron en zonnepanelen. En diverse vakantie woningen waarvan de bouw middelen duurzaam zijn gefabriceerd. De ruim 60 vakantie verblijven waar op een manier aan het milieu word gedacht.